Wie voor zijn klanten iets origineels wil verzorgen moet een photobooth huren. Dan hoef je maar één ding te doen, natuurlijk een photo booth huren. Het foto hokje legt op een grappige, speelse wijze de stemming vast van je gasten en je verjaardagsfeest. En bij elk type evenement past ook de goede ontwerp photobooth die je kunt huren. Daar hoef je je geen zorgen over te maken of een photobooth wel past bij het trouwfeest wat je wil organiseren. Natuurlijk ook maakt het niet uit waar je woont. Al zit je op de 20e etage met je woning en je wilt een photobooth huren dan kan dit daar worden geplaatst aangezien deze in aparte delen wordt geleverd. Met de lift een fotohokje brengen is geen probleem.

photobooth hokje huren

Nu even vertellen wat je zowel erbij krijgt als je een photobooth gaat huren. .Je wil uiteraard een aantal grappige attributen erbij hebben waardoor je op een grappige wijze van jezelf een afbeelding kan maken. Heb je een bijzonder thema op je feestje of evenement dan zijn de attributen in dat onderwerp. Fotoshots worden ongelimiteerd geprint, het design van de fotostrip mag je zelf volledig zonder extra kosten bedenken. Alle fotoshots die gemaakt zijn zijn tevens als digitale download te krijgen. Indien je een photo booth gaat huren houdt er dan rekening mee dat die daar ongeveer 4 uur kan blijven staan.

Zorg ervoor dat je de juiste fotohokje gaat huren voor je feestje. Bespreek het van tevoren met de verhuurder. Je kunt eventueel aan een fotozuil denken. Doordat dat goedkoper is dan een photobooth. Een fotozuil kun je in principe door de geringe afmetingen op elk gewenste plaats laten plaatsen, al moet er wel in 5 meter een stroompunt in de buurt zijn. Je ontvangt een hippe fotopaal die goed past in de ambiance van je evenement.

Wil je echt een hele leuke photobooth huren?

Een greenscreen photo booth huren is nog origineler. Met een greenscreen photobooth kan je prachtige fotoshots maken.

De werkwijze van greenscreen fotografie

Heel simpel, je gasten worden door onze greenscreen fotograaf gefotografeerd met een groene achtergrond. Onze speciale software verandert het groen decor in een hele leuke setting, zo kun je onderdeel worden van bijvoorbeeld een bekende film.

Wil je een bekende filmset toepassen als decor voor de achtergrond dan is dat heel gemakkelijk te realiseren. Desgewenst kunnen we naar jouw leuk idee een decor voor de achtergrond ontwerpen. Na de fotoshoots verkrijg je tenslotte alles uitgeprint
.
Soms kan het wat stevig toegaan op een feest. Bijgevolg dan ook dat de photo booth tegen een stootje kan. De supermooie afwerking is aan te passen aan een eigen onderwerp. Wel hebben we hier extra tijd voor nodig om te realiseren dus geef dit op tijd aan. Er is veel routine en expertise benodigd om te weten wat er bij komt kijken om een trouwfeest goed te kunnen begeleiden.

Wil je er een videogastenboek en een babbelbox bij dan is dat allemaal allemaal mogelijk om er bij te huren. We helpen je waar nodig. We vinden het een sport om met je mee te denken over de invulling van je trouwpartij of feest. We staan natuurlijk altijd klaar om je eigen idee uit te werken tot een origineel concept waar je gasten nog lang van na zullen genieten.

Jongens van de Photobooth Huren
Burmanstraat 5 bis, 3515 VS Utrecht
442C+W3 Utrecht
030 320 5000