Een greenscreen fotografie: dé ludieke aanvulling voor je evenement! Voor mensen die niet precies snappen wat een greenscreen photobooth is: je hebt er zeker iets over gelezen, maar wat is het eigenlijk precies? De meeste mensen hebben wel eens van het woord gehoord en videos van gezien beter wat het precies is dat is dan toch wel de vraag toch? Niet enkel wat het is maar hoe gaat het precies in zijn werk? En wat kun je er eigenlijk allemaal voor leuks mee doen? Als je eens wist wat voor leuke effecten je ermee kan verkrijgen wil je dan ook een greenscreen photobooth huren voor je bedrijfsfeest? fotos greenscreen fotografie

professionele greenscreen photobooth

Maar wat is een greenscreen? Het is nog niet echt duidelijk.

Greenscreen, het zit al in het woord. Groen scherm. Nog beter uitgelegd gaat het er om dat de decor voor de achtergrond groen moet zijn waar foto en video opnames mee worden gemaakt. Een greenscreen wordt in de regel gebruikt voor toepassingen met chromakey. Eenvoudig uitgelegd werkt het zo dat ingeval iemand voor het groene scherm staat en gefilmd wordt of gefotografeerd, dan is het mogelijk dat men het met software de achtergrond zo manipuleren door de kleur groen er uit te halen.

De geheimen van greenscreen fotografie.

Greenscreen fotografie lijkt moeilijker dan het is! De kleur groen is immers niet zomaar gekozen. De kleur komt bijna niet voor in het menselijk uiterlijk. Als men dan met de computer het groen er uit filtert blijft of blijven degene die gefotografeerd of gefilmd worden gewoon intact. Op die manier kun je de groene achtergrond transparant maken en een nieuwe achtergrond op deze plek zetten. Zeer waarschijnlijk begrijp je het nu.

Een greenscreen huren?

Een greenscreen photobooth huren is dan ook een origineel en ludiek idee voor een evenement. Of maak gebruik van greenscreen fotografie als activitatiemiddel voor je merk op bijvoorbeeld een evenement. Met een greenscreen photobooth weet je tenmiste zeker dat je gasten of bezoekers geinteresseerd zullen zijn en de magie zelf willen ervaren! Ook kun je je ‘nieuwe’ decor voor de achtergrond makkelijk personaliseren. Wat dacht je van de aarde op de achtergrond of een of ander eng monster of, genoeg ideetjes die waarschijnlijk bij je naarboven zullen komen. Voel je de inspiratie al naar boven komen? Wat veel ondernemers doen die hun product of bedrijfsnaam willen uitdragen is een eigen grafische achtergrond aanleveren. Bij Jongens van de Photobooth is dit geen enkel probleem!

Wie zijn eigenlijk de Jongensvandephotobooth.nl

De Jongensvandephotobooth.nl zijn Al sinds 2015 zijn deze jongens van de photobooth op de markt bezig met de verhuur van greenscreen photobooth fotografie. Je kunt er terecht voor het complete pakket indien je een greenscreen shoot op locatie wil realiseren. Bedenk ook dat een greenscreen photobooth huren op je feest of bedrijfsuitje wel een in het oog springende attractie is! Niet enkel en alleen de greenscreen photobooth doch ook het volgende is bij de huur inclusief: • Greenscreen mobiele fotostudio • Voor greenscreen fotografie is een professionele fotograaf nodig zodat je het beste resultaat krijgt. Uiteraard krijg je die er bij • De fotoprints zijn onbeperkt • Je persoonlijke gratis online fotogalerij en digitale downloads • Fotoshots worden vrij snel verwerkt afhankelijk van het design • Minimaal 2 gratis designs zodat je gasten kunnen kiezen • Evenementen specialisten • Veel creatieve input in het greenscreen design en foto’s. We doen dit om het beste resultaat te verkrijgen. Wil je meer weten over greenscreen photobooth fotografie of denk je erover een greenscreen te huren? Bel 030-3205000.

Jongens van de Photobooth Huren
Burmanstraat 5 bis
3515 VS Utrecht
Nederland
+31 30 320 5000